CO-WORKERS

Idébageriet är en mötesplats för kreativa processer, mångfald och positiv utveckling. Vårt kontor är skapat för samarbeten och inspiration. För oss och för andra som gillar att sitta ihop med skapande människor. Här kan du: 
  • Hyra kontorsplats/skrivbord.
  • Hyra studion för t.ex. kurser, föreläsningar eller yogaklasser.
  • Hyra Mötesrummet för enskilda möten/behandlingar eller konsultationer.
  • Hyra caféet för event och team-aktiviteter.
"Tack Sandra för att du jobbar så hårt med att hjälpa kreativa människor i vår kommun att utvecklas här inom kommungränsen, att behålla kraften här. Idébageriet är verkligen en HOTSPOT för människor
som vill arbeta några dagar i veckan på
hemmaplan, och samtidigt få en kreativitetsinjektion."
/Peter & Eva Club Active


HYR ARBETSPLATS

HYR MÖTESRUM

En av ingredienserna till ett hållbart yrkesliv är en förenklad vardag. I vår hemma-hos-miljö kan du kan hyra kontorsplats, till ditt företag eller för att slippa pendla några dagar i veckan.

HYR CAFÉET

Ett lugnt rum där ni kan samla ihop alla tankekartor och hjärnstormar för att fatta viktiga beslut som tar er process framåt. 

HYR STUDION

För annorlunda, informella och spontana möten, utbildningar, inspirationskvällar, nätverksträffar eller middagar.

90 kvm öppen yta som vi förvandlar efter era behov. Stående workshop, sittande föreläsning, yogaklass, dansklass eller fåtöljhäng. 

HYR KANOTEN

HYR "ROFFICE"

Paddle-and-talk i naturen. Hyr vår kanot som ligger redo precis utanför husknuten. Teamwork, natur-upplevelse och möte i ett.

I vårt renoverade rolling office "Roffice" finns allt ni behöver. Soffor, bord, kaffe, te och ugn om ni vill hetta upp fikabrödet. För husvagnsmöte i naturen eller för ett företagsevent på stan.