S K R I V A R H E L G E R  

Har du längtat efter att skriva, men inte vågat eller vetat hur du skall börja? Är du djupt inne i en skrivarprocess, men sitter fast och vill få hjälp att utveckla ditt skrivande? Har du en story att berätta som världen måste få höra? Vill du tillbringa en helg i en avslappna skärgårdsmiljö, med god mat och dryck och möta andra som också älskar att förlora sig i ordlek och kreativt arbete?


Vi bjuder in till gott om tid till att sitta och skriva enskilt men du får också utrymme att diskutera dina texter med skrivcoach och författare Fredrik Frängsmyr. 


Skrivpassen varvas med bubbliga samtal, tankar och idéer kring historieberättande och om du vill och behöver så finns naturen och havet utanför dörren. Där kan du ta dig tid till att reflektera och hitta ny inspiration.

Häng med Idébageriet & Frängsmyr Produktion ut till Ladugårdslandet B&B på Tynningö. Skrivarkurs, helpension, inkvartering i dubbelrum.
Pris:  3950 kr.


Boka din plats via mail till 
sandra@idebageriet.se, eller slå en pling om du har frågor. Telefon: 073-9866894

V I L D A  V I S I O N E R,  

F J Ä D R A R  &  F A K T A 

Idébageriet och Active Move bjuder in till tillfällen med utrymme för dig att landa din kreativitet och ditt arbetsfokus inför våren. På avkopplande och personliga Liljero Retreat leder vi dig till fokus med yoga, kreativa- och reflekterande övningar.
En konferens med dig själv, för att hinna tänka klart tankar och skapa planer för framtiden och närtiden. Oavsett om du är företagare, anställd eller på jakt efter något nytt.

Vi bor en natt i rum som delas av två. Yoga, coachning, massage, mat, dryck och material ingår. Endast 8 platser.
Pris: 3950  kr. 

Boka din plats via mail till:
mia@activemove.se eller sandra@idebageriet.se

Stay wise & Wild people!!